Zoner Backup – Varmuuskopiontipalvelu

Zoner Backup – Varmuuskopiontipalvelu

Zoner Backup on helppokäyttöinen ja vaivaton tapa suojautua tietojen häviämisiltä. Älykäs järjestelmä automatisoi tallentamisen puolestasi ja Zonerin turvallinen laitetila säilyttää kopiosi turvassa.

Säästä hermojasi vahingon sattuessa

Tietokoneet voivat kaatua varoittamatta ja kadonneiden tiedostojen metsästämiseen kuluu helposti arvokasta aikaa. Osa tiedostoista saattaa olla menetetty lopullisesti. Zoner Backupin ansiosta palautat turvatut tiedostot vaivatta.

Täysin automatisoitu palvelu

Määritä haluamasi tiedostot ja kansiot, jonka jälkeen palvelu hoitaa kaiken automaattisesti. Sinun ei itse tarvitse tehdä kopioita tai säännöllisesti muistaa käyttää ohjelmaa.

Tietokone vai Palvelinympäristö?

Meiltä löydät ratkaisun molempiin käyttötarkoituksiin. Client Backup tarjoaa rajattoman tallennustilan oman koneesi varmistukseen. Käyttöönotto on helppoa ja älykäs tallennusjärjestelmä hoitaa puolestasi koko tallennusprosessin. Saat myös säännöllisesti tallennusraportin sähköpostiisi.

Tutustu ja tilaa Zoner Client Backup

Server Backup on palvelinten ylläpitoon tarkoitettu turvakopiointi. Palvelun avulla varmuuskopioit palvelimet, virtuaalipalvelimet ja yleisimmät palvelinsovellukset ajastetusti Zonerin turvalliseen varmuuskopiojärjestelmään. Tukee lähes kaikkia käyttöjärjestelmiä (Linux, Win 2000/XP/Vista/7, Mac OS, Solaris).

Tutustu ja tilaa Zoner Server Backup

Käytä tiedostojasi mistä tahansa!

Kun otat Zoner Backupin käyttöösi, pääset aina käsiksi varmuuskopioituihin tiedostoihisi web-liittymän välityksellä – mistä päin maailmaa tahansa. Voit selata kuvia tai vaikkapa toistaa musiikkia tai videoitasi palvelun omalla mediaohjelmalla.

Finn Bobo